Heren kettingen

Met de juiste accessoires kun je je outfit helemaal afmaken. Laat je persoonlijke stijl zien met mooie sieraden. Mister Trendy helpt mannen om zichzelf te zijn. Op deze pagina vind je modieuze en betaalbare kettingen die speciaal voor jou geselecteerd zijn.

Ruim aanbod van diverse stijlen, materialen en kleuren
Maak je keuze uit het ruime aanbod van heren kettingen. Kies uit diverse stijlen, materialen, lengtes en kleuren. Kies je voor een zilver-, goud- of zwartkleurig exemplaar? Ga je voor een stoere leren ketting? Of ga je voor een klassieke stalen ketting? Verder heb je ook veel keuze tussen diverse stijlvolle ketting hangers, zoals een kruis, tekstplaatje, doodskop of munt.

Combineer kettingen voor een stijlvolle look
De trend van het moment is layeren. Dit betekent dat je meerdere kettingen van verschillende maten en met verschillende hangers met elkaar combineert. Ga bijvoorbeeld voor een simpele schakelketting en een kleinere ketting met een mooie hanger. Je zult zien dat dit een mooi effect heeft en je outfit helemaal afmaakt.

Het perfecte cadeau voor een partner of vriend
Een accessoire is het perfecte cadeau voor een dierbare. Is je partner, vriend, broer of vader binnenkort jarig of is er iets belangrijks te vieren? Verras diegene dan met een mooie heren ketting. Ga voor klassiek en simpel of ga voor een statement en kies een hanger die iets belangrijks voor jullie betekent. Dit dierbare cadeau zal hij niet snel meer afdoen.

Profiteer van kwaliteit en design met Mister Trendy
Laat je persoonlijke stijl zien met een van onze modieuze heren kettingen. Mister Trendy hecht veel waarde aan zowel kwaliteit als design. Kies uit minimalistische kettingen die perfecte finishing touch zijn aan je outfit of ga juist voor een opvallende eye-catcher die een statement maakt. Of je nu voor klassiek of trendy gaat, je look wordt gemakkelijk verheven met de juiste heren ketting uit de Mister Trendy collectie.

3
Meer ...
Top